lördag 1 september 2012

Indisk mat

Nu har vi vågat oss på buffén på hotellet. Vi har varit lite försiktiga i början med bufféer då magsjukerisken är stor. Men nu har många vittnat om att de vid flertal tillfällen har ätit här och klarat magarna så nu har vi också provat några gånger. Den indiska maten är supergod men det mesta är också superstarkt. Vi har fått prova många rätter och jag tror vi funnit en favoriträtt "Chicken tikka". Vi fortsätter att försöka bygga upp vårt hem i Chennai. Kylskåp, ugn, vattenrenare, mikro och soffa finns just nu. I slutet av nästa vecka eller i början av veckan därpå  kommer sängar, madrasser och matbord. Vi försöker också bygga upp vårt tålamod då allt tar väldigt lång tid att göra här. Men Jakob tycker att det är skönt i Indien för han säger "det är så skönt här för här har man aldrig bråttom". På måndag ska vi till immigrationskontoret och registrera oss. Är tydligen en spännande process då tålamod och matsäck behövs...Igår kom brev från skattemyndigheten att vi är avregistrerade i Sverige så nu är vi verkligen i Indien!

2 kommentarer:

 1. Det låter som om ni har det spännande på dagarna. Och du är ju otroligt modig och underbar som törs ta barnen och åka iväg själv......men du har ju alltid varit sån så jag är inte ett dugg orolig att ni kommer få svårt att få dagarna att gå! <3 Stod en vit bil vid ert hus idag........fel bil!!! :'( Hälsa alla kram C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Millis!
   Ja visst är det spännande men trött blir man av allt. Nu har våra hyresgäster flyttat in i huset så det känns bra att Sotis får sällskap igen och att det rör sig lite i huset.
   Saknar er mycket! Vi har inte hunnit vara borta så länge men ändå kommer hemlängtan ibland. Livet var ju lite mer bekvämt och enkelt hemma trots allt.
   Många kramar från oss!

   Radera