söndag 9 september 2012

Flyttlängtan!

Nu längtar vi verkligen efter att flytta ifrån hotellet! Att bo på hotell är jätteskönt för ett tag men man tröttnar också att äta alla måltider på restaurang. Särskilt om det finns två små barn vars måltids- och sömnvanor inte stämmer riktigt med restaurangernas öppettider. Tyvärr är vårt minikök i rummet inte dugligt till mer än lite mellanmålsfixande.
Idag tog vi lite ledigt från allt vad gäller huset och vi åkte iväg till Ideal Beach som är ett resort som ligger efter kusten. Där badade vi i havet och poolen och hade det riktigt skönt.
I morgon är det ny vecka och David ska till immigrations Office igen då de lyckats skriva fel namn på vår dotter. Jag och barnen behöver tack och lov inte följa med. Vi ska istället försöka handla lite mat som vi ska ta med ut till huset. Nu har matbordet kommit och madrass till vår säng så nu är det bara madrasser till barnens sängar och gastuber till spishällen som fattas för att vi ska kunna flytta in. Mycket kalt och tomt är det ju förstås i huset och ekar fint med all sten men det ska väl bli bättre med tiden. Husdjur har vi i alla fall. Några små ödlor har vi sett på våra väggar men det är bara att vänja sig, dom hör nog liksom till detta land. Stoppade igen ett hål i väggen där dom kanske kommer in så jag hoppas att det inte behöver bli tillökning. Själv är jag lycklig så länge det är reptiler med ben...

2 kommentarer:

  1. Vi har huset fullt med små svarta insekter. "Bärfisar" säger Isaac men det är nog nån avlägsen släkting. Blä... Vet hur det är att inte ha nånting, det är så skönt med ett fullt fungerande hus! Bara AC:n funkar förstås :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter inget vidare med massa insekter...i kombination med icke fungerande AC förstår jag att det måste vara svårt att stå ut där hemma. Fördelen med ödlor är att de är bra på att gömma sig så man inte behöver se dom hela tiden.

      Radera