måndag 24 mars 2014

Kalas, surfing och några bilder

Nu har det gått en helg sedan sist. Vi har varit på teaterföreställning och sett hur middle school framfört en musikal om Rödluvan, Askungen och Rapunzel. Jättebra föreställning som var väldigt påkostad med scendekor och kläder. Eleverna hade verkligen lagt ner sin själ i produktionen och föreställningen var uppskattad av både vuxna och barn.

I lördags var jag och Astrid på 5-årskalas hos en kompis. Även det var jätteroligt och Astrid sprang runt och lekte i fyra timmar och jag hade fullt sjå att ibland försöka stoppa henne och få i henne lite vatten. Där emellan hade jag en trevlig stund med andra föräldrar. Kalasen här skiljer sig en del mot kalasen i Sverige då dessa kalas oftast är en fest för både barn  vuxna tillsammans. Avstånden mellan varandra gör att det kan ta ganska lång tid med bil för att först åka och lämna barnet och sedan hämta efter en stund igen så för det mesta så blir alla kvar på festen vilket ju faktiskt är ganska så trevligt.

Svettig Astrid som lekt på kalas ser till att få några blommor målade på armen!

 Kompisens födelsedagstårta! Tror jag kan gissa favoritprogrammet!

Jakob och David var och testade surfing i lördags. Här är dom nere på stranden vid surfklubben som ligger ca 30 minuter från där vi bor! Kul tyckte dom båda även om Jakob blev lite rädd en gång då han ramlade under brädan. Men han lyckades också komma upp och stå på brädan i en våg vid ett tillfälle. Även pappan tyckte det var roligt även om han var trött i armar och ben efter övningarna. 


 Övning ger färdighet...

Jakob håller på att göra sig redo...

Paddla, paddla, paddla med armarna och sedan gäller det att hitta rätt ögonblick när man ska ställa sig upp. Inte nog med det, det gäller att trilla av åt rätt håll också....låter lite klurigt tycker jag!


I tidigare inlägg saknades en massa bilder då vi inte hade laddat in alla på datorn. Här kommer några fler....

Vi samlade en kväll alla svenskar från Davids företag som är här i Indien just nu. 
Det blev en riktigt trevlig kväll hemma hos oss!



Lakansförsäljning i vårt hus! Det var mycket grejer kan man säga!


Min födelsedagstårta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar