fredag 16 maj 2014

Astrids "End of the year party"

Igår var det dags för Preschool 4+ att ha sin avslutningsfest. Med endast två veckor kvar av terminen så tjuvstartade vi firandet då många reser till sina hemländer lite i förväg. Med 40-gradig värme i skuggan på dagarna så har jag full förståelse att man vill fly iväg.
Astrids klass hade sin avslutningsshow som de har övat, övat och övat på. De uppträdde med en musikal "The little red riding hood". Alla flickor fick vara Rödluvan och alla pojkar var vargar. De var sååååå söta!!! Sångtexterna kunde de bra och de klämtade i ordentligt när det var dags att sjunga.
Sedan åt vi en gemensam lunch. Alla familjer bidrog med en maträtt från sitt hemland och det blev en härlig buffé. Vi hade så klart "swedish meatballs" och lingonsylt vilket ju många hade smakat på IKEA runt om i världen. Sedan bjöds vi på Fish & Chips, crepes, paj, sushi, gulashsoppa, fransk chokladkaka m.m, m.m. Vi smaskade och åt så magen stod i fyra hörn. Trevligt!

Vår alldeles egna Rödluva!!



Efter uppträdande smakar det gott med lunch!

Som jag skrev i början är det nu VARMT! Solen gassar och det är nästan 40 grader på dagarna i skuggan. Det blir inte mycket utomhuslek dessa dagar som är kvar till skolavslutningen. Inte heller svalkar poolen lika skönt längre då den också känns badkarsvarm. Indierna har tagit fram sina paraplyn som här används mer som skydd för sol än mot regn. I regnperioderna så hjälper ändå inte paraplyerna så bra då regnet kommer i alla riktningar :). Själv har jag precis varit och dansat Zumba i en timme och jag vill lova att det var varmt även i gymmet. Med luftkonditioneringens hjälp fick vi kanske ner temperaturen i 35 grader men det var SVETTIGT!!! Jag ska aldrig klaga på gymmets luftkonditionering där hemma i Sverige nå mer....
Idag är det fredag och denna helg blir den sista vi bor i huset för nästa lördag flyttar vi till hotell....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar