lördag 15 december 2012

Snart är vi på väg!

Om bara två timmar åker vi mot flygplatsen! Åh så härligt det ska bli att komma hem en sväng! Tog precis på mig strumporna och det känns så konstigt att ha dom på fötterna. Fyra månader sedan sist...
Idag har vi varit och badat på Temple Bay i några timmar och ätit god lunch. Träffade där även några andra svenska ABB-are så barnen fick leka av sig ordentligt.
Det ska bli så kul att träffa alla där hemma! Har en hel del planerat under tiden vi ska vara hemma och förutom tandläkarbesök är det bara kuligheter.
I morgon bytes badkläderna mot vinterkläder. Det ska bli så härligt med lite vinter men jag gissar att vi alla fyra kommer att frysa en del.
Idag  har vi fått många önskningar om en god jul från de vi känner här, t om vår chaufför hade köpt oss julklappar. Han har fått en mycket fin kontakt med barnen och det kommer nog bli en saknad hos både honom och barnen under de nästan fyra veckor vi nu ska vara borta. Jakob har också varit och sagt hejdå till bästa kompisen på gatan och han konstaterade att han kommer att längta efter honom. Det känns skönt att höra att han även lite ser fram emot att komma tillbaka hit igen. Men nu laddar vi för vinter och julfirande och nästa gång jag skriver är vi i Sverige! Kram till er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar