lördag 8 december 2012

Lucia


Vanakkam!
Nu har vi firat Lucia på Svenska konsulatet i Chennai. Lite i förväg men mycket mysigt och trevligt. Astrid var klädd i Luciakläder och Jakob var tomtenisse. De var sååå söta! Men de vilade helst i mammas knä då dom var lite för blyga för att vara med i Luciatåget. Vi laddar för nästa år istället.
Men glada var dom barnen och träffade många svenskar att prata med. På frågan hur det hade kommit sig att vi flyttat till Indien svarade Jakob så självklart att - pappa skulle jobba här och då frågade jag, mamma och Astrid om vi fick följa med och de sa han att vi fick- vilken tur att pappa är så snäll! Det var även några finländare med på festen och då fick barnen öva på engelskan och det gick ju galant.
En bebis var det också med på festen till Astrid och Jakobs stora lycka. Astrid passade på att öva lite på bebisskötsel inför att hon snart ska få en bebiskusin.

Nästa vecka laddar vi för två julfester på skolan och julkonsert där jag tror att Jakob ska uppträda. Vi får väl se om jag har rätt. Jag och Astrid ska i alla fall gå dit och vara publik och suga in julstämningen. På lördagen blir det sen en baddag för att avsluta hösten här i Chennai så roligt och härligt som möjligt. Förhoppningsvis blir vi också lite trötta så vi kan sova massor på planet hem till Sverige.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar