söndag 26 augusti 2012

Nu är vi framme i Chennai!

Nu är vi äntligen här! Resan gick superbra. Barnen var tålmodiga och höll humöret uppe hela vägen trots den långa flygresan och långa väntetider. En nyinköpt Ipad var en bra hjälp under resan med både spel och filmer.

Nu bor vi på ett hotell mitt inne i Chennai. Vi hann med flera bad i poolen igår. Astrid tränar på att dyka under vattnet och Jakob simmar med cyklop och snorkel. De verkar trivas här i Indien även om de blir väldigt trötta av alla nya intryck och av värmen. Just nu är det drygt 30 grader varmt. Igår sken solen från klarblå himmel men idag är det lite mer moln vilket är ganska skönt.

Igår hann vi med ett besök till huset där vi ska bo. Ett jättefint hus så jag är nöjd med Davids val av bostad. Han var nog lite orolig innan vad jag skulle tycka. På baksidan är det ett obebyggt område med palmer och grönska. T.o.m. lite fågelliv hördes som kontrast till alla andra mer störande ljud här i Indien. Men finns det fåglar finns det troligtvis även andra mindre trevliga djur i området vilket oroar mig mera...Vi träffade våra svenska grannar och fick en trevlig fikastund.

Idag väntar lite besök på olika möbelvaruhus och så ska vi försöka hitta vitvaror till huset. Ett besök på en leksaksaffär har vi också lovat barnen som lite muta för att stå ut med vårt möbelletande under dagen. Men först blir det POOLEN! Det ska va gött och leva annars kan det kvitta...


                                                         Ett skönt dopp i poolen...


Skönt med en paus luftkonditionerad bil...Barnen åker bekvämt i sina nyinköpta bilstolar...



                                           
                                          Så här mysigt hade vi det på flygresan...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar